• darkblurbg
    De Rusthoeve
    Als u rust, ruimte en natuurschoon zoekt
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Op perceel 63 van ons mooie park staat een nieuwe chalet  te koop. Deze prachtige onderhoudsvrije kunststof chalet is voorzien van 2 slaapkamers, een badkamer, keuken met gasstel en koel/vriescombinatie, een gezellige woon/eetkamer met 4 persoons-eethoek, lekker bankstel, 2 moderne fauteuils, TV meubel met digitale televisie én centrale verwarming.

Op een gezellig zonnig plekje zal deze stacaravan al helemaal aangesloten voor u komen te staan. Ook ligt er een (professioneel aangelegd) nieuw terras en is het tuintje al helemaal tip top. Dit is echt een chalet van een top bouwer en heeft daarom ook uitgebreide garantie !

Het betreft een showmodel van het bouwjaar 2017 en het geheel is gebruiksklaar en direct beschikbaar voor  € 52.000 

Tevens staat er een prachtige chalet op perceel 68 te koop. Ook een nieuwe chalet (showmodel) van 2017 en onderhoudsvrij. Met kunststof buitenzijde, kunststof kozijnen en een pannendak. De chalet is voorzien van centrale verwarming (!) en 2 slaapkamers en een betegelde (Fibotrespo) badkamer. Vanuit de ruime woon/eetkamer kijkt u zo uw ruime tuin in.

De chalet is compleet aangesloten en voorzien van een keurig (professioneel) aangelegd terras. De coniferen zorgen voor voldoende privacy.

De chalet is gestoffeerd en gemeubileerd en staat gebruiksklaar voor de wel zeer vriendelijke prijs van € 36.500