• darkblurbg
    De Rusthoeve
    Als u rust, ruimte en natuurschoon zoekt
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Op perceel 63 van ons mooie park komt een nieuwe chalet  te koop. Deze prachtige onderhoudsvrije kunststof chalet is voorzien van 2 slaapkamers, een badkamer, keuken met gasstel en koel/vriescombinatie, een gezellige woon/eetkamer met 4 persoons-eethoek, lekker bankstel, 2 moderne fauteuils, TV meubel met digitale televisie én centrale verwarming.

Op een gezellig zonnig plekje zal deze stacaravan al helemaal aangesloten voor u komen te staan. Ook ligt er een (professioneel aangelegd) nieuw terras en is het tuintje al helemaal tip top.  staat er een keurig schuurtje.

Het betreft een showmodel van het bouwjaar 2017 en het geheel is gebruiksklaar en beschikbaar vanaf 1 maart voor zo rond de € 52.000 

Tevens staat er een prachtige chalet op perceel 68 te koop. Ook een nieuwe chalet (showmodel) van 2017 en onderhoudsvrij. Met kunststof buitenzijde, kunststof kozijnen en een pannendak. De chalet is voorzien van centrale verwarming (!) en 2 slaapkamers en een betegelde (Fibotrespo) badkamer. Vanuit de ruime woon/eetkamer kijkt u zo uw ruime tuin in.

De chalet is compleet aangesloten en voorzien van een keurig (professioneel) aangelegd terras. De coniferen zorgen voor voldoende privacy.

De chalet is gestoffeerd en gemeubileerd en staat gebruiksklaar voor de wel zeer vriendelijke prijs van € 36.000

****** FOTO'S VOLGEN ZO SPOEDIG MOGELIJK ***********

 

Tot slot staat er op perceel 76 nog een (onlangs gerenoveerde) chalet te koop. De afmetingen zijn 10 x 3.80 m en is voorzien van een aanbouwtje van 1.6 x 2.40 m. Tevens staat er een keurig schuurtje op het perceel van 3 x 3 mtr.

De chalet bestaat uit:Hal met wasmachine en vrieskast, ruime woonkamer met open keuken, met bij behorende apparatuur: koelkast, magnetron, gaskookplaat, afzuigkap, 
1 ruime slaapkamer met grote kastenwand, 1 badkamer welke bereikbaar is vanuit de slaapkamer en woonkamer, deze is geheel betegeld en voorzien van douche, toilet en vaste wastafel.

De vraagprijs voor deze chalet bedraagt € 20.000